BejelentésMachita és Amadea
Autentikus cigányjóslás!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Szeretettel Üdvözlünk Oldalunkon!


Örülünk, hogy ránk találtál, hidd el, nem véletlen. Autentikus cigányjós-családból származunk, s született képességeinket továbbfejlesztve segítünk a hozzánkfordulóknak.


Az Ezo.tv képernyős jósai vagyunk, sok sok referenciával rendelkezünk. A jós szakmában , az ezoterikus világban, a spirituális körben nevünk bizalomra ad okot. Gazdasági csalások, bűnügyek felderítésével is foglalkozunk.


Egy kolleganőnk véleménye rólunk: " Régóta kerülgettük egymást az Ezo-ban.. Az ember érzi a másikon, ha komoly energiával áll szemben.. Óvatos voltam, tőlem nem megszokottan, visszafogottan rezegtem közelükben.. Az élet furcsa fintora során egyik napról a másikra kaptam két fantasztikus megbízható kollegát, akivel vállvetve lehet dolgozni, tökéletes látásúak, igazolt, megbízható tudással rendelkeznek. Irígylésre méltó cigányvarázslatokat tudnak, éjjel-nappal elérhetőek, bármikor számíthatok rájuk, tudom, ehhez kellett az én teljes bizalmam és odaadásom is, s fantasztikus melegszendót készítenek .-)) " -N.


Machita , az Édesanya :


Magamról: Szerelmi mágiával, rontás-átok levétellel foglalkozom, médiumként érzem és látom a szellemvilág történéseit, rezgéseit. Ekkor gyakran transzba esek és így közvetítem az eltávozott lelkek üzeneteit. Krisztusi energiákkal születtem, ezért imádkozó médiumként is számon tartanak. Vannak pillanatok, amikor elbizonytalanodunk, és segítségre van szükségünk. Azért születtem le ide a Földre, hogy támaszt és vigaszt tudjak nyújtani a megfáradt léleknek, erősíteni tudjam azt, valamint kiutat mutassak a problémákból. Engedje meg, hogy veleszületett képességeimet az Ön szolgálatába állíthassam! Sokan és sokszor fordultak már hozzám tanácsért, számtalan visszajelzést kaptam jóslataim beteljesedéséről. Anyám tanított a jóslásra és a mágia módszereire, ő is az anyjától tanulta a különböző praktikákat. Kislány korom óta körbevettek olyan emberek, aki szintén a jövendőmondás és a mágia világát képviselték. Tudásomat nem iskolákban szereztem, hanem ősi ösztönnel lépek kapcsolatba az asztrális világgal, valamint mediális képességeim segítségével kapcsolatot teremtek a látható és a láthatatlan világok között. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, tiszteljen meg bizalmával és én a tudásom legjavával igyekszem szolgálni az Ön életét.


Amadea, a Leány:


Magamról: Karmikus életfeladatom az emberek szolgálata. Már gyermekkoromban tudatosult bennem, hogy vannak rejtett képességeim, mivel anyám, nagyanyám dédanyám jóslással, javaslással foglalkozott. Tizenkilenc éves koromban nagy fordulatot vett az életem, súlyos balesetet szenvedtem, ekkor kómába esve megéltem a halálközeli állapotot, átmentem az alagúton és egy pillanat alatt megtapasztaltam az Örök Nyár Kertjének valóságát. Ekkor nyílt fel igazán a harmadik szemem és Isten megváltoztatta a szívemet. Azóta tudom, hogy karmatikus életfeladatom az emberek üdvösségre vezetése. Bár képességeimet örököltem, mégis fontosnak tartom a tanulást. Anyám az ősi tudást, mestereim pedig az univerzum törvényeiről szóló tudást adták át. Ha úgy érzi, hogy az élet útvesztőjébe került, én megmutatom Önnek a megváltáshoz vezető utat azért, hogy ne legyen tehetetlent és a lehetetlent feladatként és egy új lehetőségként élje meg. Csak pozitív gondolatokat válasszon otthona, karriere és pénzügyei leírására, mivel a szavai maghatározzák az eredményt.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!